Milica Lalović- Božić

  Ja sam Milica Lalović- Božić i za sebe volim da kažem da sam učitelj energetskih tehnika koje nam pomažu da živimo autentične sebe.

Duboko verujem da je svako ljudsko biće rođeno sa svim potrebnim potencijalima da uspe, samo se nekada pomalo zbunimo i zaboravimo na to.

Živim i radim u Beogradu, udata sam i majka sam jedne tinejdžerke.

Nakon završenih edukacija Nlp Master, celokupnog programa rusko-tibetanske Grandmaster Reiki Akademije, Recall healing učenja, radiestezije, Silva metode, Jin Shin Jutsu tehnike i obuke za pilates instruktora, edukacije iz aromaterapije napravila sam svoj lični program AromaReiki.

 Očarana ljudskim bićem kroz svoj program podrška sam u ostvarenju na svim poljima postojanja istovremeno, znajući koliko su um, duša i telo podjednako važni za ispunjen, zdrav, srećan i kreativan život.

Autor sam knjige Žena Zmaj u kojoj je na neobičan način, metaforom, svakom pojedincu dajem slobodnu volju da shvati napisano prema sopstvenoj potrebi i uverenjima i na taj način  dodatno pokrene sebe.

Kao žena od 47 godina smatram da su ovo neki od moji posebno dragocenih ličnih uspeha:

  • izlečila sebe i dete od Astme koristeći tehnike i metode sadržane u programu AromaReiki
  • uspešno ozdravila nakon dijagnoze i operacije predkancera grlića materice, takodje uz metode i vratila ravnotežu koja je u jednom trenutku nestala
  • uz sve simptome uspela da perimenopauzu doživim kao novu pokretačku snagu i živim jednako kvalitetno kao i pre nje
  • dala otkaz na sigurnom, državnom poslu (predavala sam srpski jezik u školi), da bih mogla da se posvetim svojoj autentičnosti, jer duboko verujem da samo kada smo autentične živimo, a ne životarimo
  • zatvorila privatni posao nakon sedam godina, da bih se sa porodicom preselila u drugi grad zbog školovanja deteta ( da bih joj omogućili da sledi svoje snove buduće balerine), bez da imamo išta sigurno da nas čeka. Nakon sedam godina, ne uvek lakih trenutaka, mislim da je to naš najbolji izbor do sada.
  • koristeći tehnike i metode iz programa unapredila sam partnerske odnose, koji su u jednom trenutku postali toksični, a uzroci su bili baš u nepostojanju ravnoteže na svim nivoima kod oboje.
  • napisala i izdala prvu knjigu čija su se dva izdanja prodala za manje od šest meseci
  • omogućila sebi život takav da često kažem da – Moj život je počeo u četrdesetoj.