Ne uspevate pronaći srodnu dušu

Mnoge uspešne i lepe žene ne uspevaju da nađu srodnu dušu i udaju se, iako bi to želele.

Razlog tome može biti kompasna direkcija ulaznih vrata, koji može „dovesti” potencijalnog đuvegiju ili nagovestiti kakav će on biti.

Vrata na jugu prizivaju strastvene partnere, ugledne i uspešne, ali i brzo prolazne, pa je potrebno da usaglasite lični GUA broj sa ulazom i smirite ovu situaciju.

Istočno orijentisana vrata ukazuju na to da želite tradicionalnog partnera, domaćina, pa na ulazna vrata ili u ulaznom delu dodajte neku asocijaciju na porodicu i tradiciju i biljke. Međutim, istok može da vas blokira i emotivno poveže za bivše partnere, pa brišite ulazna vrata rastvorom morske soli, jabukovog sirćeta i vode, a posle možete isprskati taj deo vodom s laticama ruže ili ružinom vodom.

Jugoistok kao ulaz dovodi do sklonosti ka flertu i zavođenju, promena. Verovatno ćete partnera upoznati na poslu, na putu, na nekoj zabavi. Pokrenite energiju tako što će ovaj deo biti prozračan i dodajte mu neki vid kretanja – hvatače vetra ispred vrata ili sliku nekog kretanja u ulaznom delu.

Kada su vrata okrenuta ka jugozapadu, težite stabilnoj vezi i braku, vaš partner čak može biti iz komšiluka, kolega s posla ili vaš prijatelj. Ovde je potrebno da stavite kristale poput roze kvarca, žada, opala, rodohrozita ili slike partnerstva.

Vrata na severozapadu ukazuju da vas privlače uspešni dominantni muškarci i možete se udati daleko iznad svog društvenog statusa, ali zbog toga može da vas zaboli glava i da se osećate kao u zlatnom kavezu, zato jačajte element metala i nesebičnost.

Kada se vaša ulazna vrata nalaze orijentisana ka severu, teže će doći do dolaska partnera u život. Ova oblast donosi samoću, prolaznost, manjak podrške i ljudi te je svakako teško da će osobi bilo koji partner udovoljiti.

Zato dodajte metal i vodu, poput figurica u paru od metala, školjke, malo plave boje – da se ova situacija popravi.

Severoistok je mesto kontemplacije i mudrosti, pa težite da u vaš život dođe kvalitetna osoba, sa kojom ćete ostvariti dugu i stabilnu vezu. Verovatno je bio ljubavnog nezadovoljstva, pa sami treba da izmenite svoje ljubavne obrasce i sačekajte pravu osobu. Da bi ovaj deo ojačao, dodajte mirisne sveće i mirise.

Vrata orijentisana ka zapadu – partnera ćete upoznat na mestima zabave, avanture, u plesnoj školi, na horu, kreativnim radionicama itd.

Ovaj sektor jačajte lepim šarenim cvećem i kristalima.

Svakako je preporuka da uskladite ulazna vrata sa svojojm ličnom energijom.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.