Dr Aleksandra Plazinić

Dr Aleksandra Plazinić je kouč i trener komunikacija, predavač, govornik i doktor nauka iz oblasti strateških komunikacija, sertifikovani NLP trener i konsultant sa bogatim profesionalnim iskustvom u međunarodnim organizacijama: Ujedinjenim nacijama i Evropskoj komisijii i konsultantskim kućama.

Radi sa klijentima iz  celog sveta kojima pomaže da prevazidju strah od javnog nastupa, efektivno komuniciraju, unaprede veštine prezenatcije i izgrade samopouzdanje kako bi napredovali u karijeri i dostigli lično ispunjenje.

Dr Aleksandra Plazinić je proglašena za 30 najboljih poslovnih trenera na koje treba obratiti pažnju u 2022. godini od strane Magazina New York City Journal i na listi je Thinkers 360 među 150 žena B2B misaonih lidera koje treba pratiti u 2022. godini.

U svojoj profesionalnoj karijeri je objavila naučne i stručne članke. Dobila je priznanje za svoj rad i lično ju je podržala Arijana Hafington, a predstavljena je u časopisima Thrive Global, Idyllic Pursuit, The New York City, Entrepreneurs Herald, Thinkers 360, Global Woman, StartupToday i Bizlife.