Zdrav čovek ima 1.000 želja

Zdravlje i feng šui

Zdrav čovek ima 1.000 želja, dok bolestan samo jednu – da ozdravi!

Tako je često u životima svih nas; jurimo, žurimo, zanemarujemo signale i poruke koje nam telo šalje. Tek kada doteramo do kraja, onda uvidimo da nije bilo potrebe za svim tim i da je zdravlje ipak ogromno bogatstvo.

Ako posmatramo dom, kuhinja je mesto gde pripremamo hranu, a sa kvalitetnom hranom imaćemo i zdravlje.

Obratite pažnju na oštre uglove, predmete koji se mogu naći u kuhinji, poput držača za noževe, ivice kuhinjskog ostrva koji, na primer, „udaraju“ na šporet i slično.
Uklonite sve oštre predmete, a ivice koje emituju ša ki obložite.

Posebnu pažnju usmerite na šporet, jer je on direktno povezan sa pripremom hrane. Energije koje se menjaju svake godine mogu u sektoru kuhinje biti nepovoljne, u tom slučaju najbolje je da smanjite njenu upotrebu i upotrebu samog šporeta te da se hranite van kuće.

Nered, prenatrpana kuhinja raznoraznim potrebnim i nepotrebnim uređajima samo će pogoršati i ubrzati nepovoljnosti. Stoga je veoma važno da vodite računa o urednosti i čistoći ove prostorije.

Ako i pored svega ovoga ipak ukućani imaju konstantne zdravstvene tegobe, najverovatnije su energije u samoj kuhinji nepovoljne i potrebno je uraditi analize i korekcije.

Sledeće mesto koje treba posmatrati je krevet.

Osoba koja spava na geopatogenom zračenju, na Hartmanovom čvoru ili je izložena uticaju elektromagnetnog zračenja, ubrzo će ozbiljno oboleti.

Pozicija kreveta ne bi trebalo da bude na liniji vrata, a uzglavlje ispod prozora ili kosine. Bitno je uskladiti ličnu energiju sa energijom same sobe, kako bi osoba imala podršku ne samo za zdravlje, već i kvalitetne odnose sa drugim ljudima, njihovu podršku i zaštitu.

Posmatraćemo i lični pravac za zdravlje osobe koja ima tegobe, da vidimo šta je u toj oblasti, i šta učiniti da se energije „odobrovolje”.

I naravno, na ličnom planu usporite, oslušnite poruke koje vam telo šalje. Svi smo prolazni na ovoj planeti i treba dati prioritet kvalitetu života.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.