Feng šui – male tajne za dobre finansije

Slavine i kotlić cure. Ako primetite i kapljanje, odmah reagujte i popravite curenje, jer će se i novac odlivati. Vodu vezujemo za novac, pa kada curi, takve će biti i finansije.

Ulazna vrata škripe. Oblast ulaza vezujemo za unos svega pa i novca, a ako ulazna vrata škripe, i novac će biti problem.

Šporet slabo radi, ringle su neispravne, keramička ploča oštećena. Šporet predstavlja mogućnost zarade, stoga kada su ringle neispravne ili ploča oštećena, imate problem da zaradite novac.

Taman i natrpan dnevni boravak. Ova oblast se vezuje za jang deo naših života, pa ukoliko je tamna, zatrpana nameštajem i drangulijama, imaćete probleme na poslu, nedovoljno ćete biti plaćeni, često će vas iskorišćavati . Zato raskrčite i dodatno osvetlite dnevnu sobu.

Terase pretvorene u ostavu. Terase su naša veza sa spoljnim svetom, pa će i naše mogućnosti i tok novca biti blokirani. One treba da budu mesta za opuštanje i uživanje.

Zapinjete za tepih, imate produžne gajtane po podu. Pod predstavlja stabilnost i u novcu, te ako zapinjete za neki tepih, i finansije će „zapinjati”, a razni kablovi takođe prave blokade i stvaraju mogućnost za povrede.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.