Najčešće greške koje pravimo kada uređujemo dom – Feng Shui

* Pretrpavanje povoljnih pravaca svim mogućim aktivatorima.

Dovoljno je da ih pravilno aktivirate uz neke konsultacije i da imate jednu efektnu ili dve stvari, inače ćete ugušiti energiju i napraviti kontraefekat.

Dobar feng šui se ne vidi, niti je poenta imati trista drangulija.

*Previše kristala:

Jedan do dva kristala u određenoj prostoriji su dovoljni,  jer ako ih postavite pregršt, opet pravite energetsku zbrku.

*Pretrpavanje kuhinje raznim uređajima pravi problem sa zdravljem i finansijama. Ki treba da se kreće neometano i da imamo dovoljno prostora za rad. Izdvojte aparate koje svakodnevno koriste, ostalo sklonite.

*Držanjem kutija na ormanu pravite nejasnoće i blokade za budućnost i planove, proverite šta je tu zaista neophodno i nađite drugo mesto ili otuđite.

*Agresivne i mračne slike na zidovima nepovoljno utiču na ličnu energiju. Ono što gledamo pravi podsvesne obrasce, zato se okružite  slikama koje u vama bude lična interesovanja i lepu emociju.

*S druge strane, i minimalizam bez zavesa, tepiha, slika daje hladnoću i rigidnost, pa treba naći sredinu.

*Mračan i pretrpan ulazni deo jaknama, torbama, obućom… prave  blokade na svim životnim poljima. Jača rasveta i prozračnost, raskrčenost, čak i malog predsoblja, daju osećaj dobrodošlice.

*Neispravne sijalice, koje nikako da popravite; rasveta je jasnoća, struja nervi, pa vi vidite u kojoj vam je oblasti „pao mrak”…

Kada se radi feng šui projekat naglašavam šta je u kojoj oblasti važno naglasiti, šta umanjiti. Sve to se radi, oblicima, bojama, formom, slikama, možda nekom figurom, ali nikad niko neće videti da je stan uređen po feng šui osim što će svima biti lepo i prijatno, a vaš život bolji i uspešniji.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.