Kuhinja = zdravlje i finansije

Šta je bitno kada je oblast kuhinje u pitanju? Da to nije prva prostorija ili prva vidljiva prostorija sa ulaznih vrata, posebno šporet, jer će vaše finansije biti veoma prolazne, nestabilne, a zdravlje ugroženo. Frižider se direktno vezuje za akumulaciju, te nastojte da u njemu ima hrane i da je dobro organizovan . Upravo tako će se i vaše finansije i mogućnost nakupljanja mnogo bolje i lakše organizovati i uvećavati.

Šporet je vezana za mogućnost zarade, nikako ga ne postavljate ispod prozora, grede ili odmah naspram vrata kuhinje, jer će finansije brže odlaziti nego dolaziti.
Koriste sve ringle povremeno i redovno održavajte šporet, zbog mogućnosti priliva novca sa više izvora. Rerna se pak vezuje za neke repove ili dugove, kredite, i zato ako ste pod kreditom, u nekom dugu, gledajte da stanje rerne bude optimalno, redovno je perite.

Kuhinja koja je zkrčena raznim uređajima i stvarima stvara zdravstvene i finansijske blokade. Šporet i frižider jedno naspram drugog daju sukobe i problem sa kilogramima, metabolizmom. Ako nema mogućnosti drugačije postavke, stavite biljku na frižider. Osvetljenje je izuzetno bitno jer ipak radite sa hranom.

Otvoren koncept kuhinje slabi energiju hrane i finansija, osipaju se i ljudi mogu preterivati u svemu i biti skloni nesmotrenom trošenju, zato ovakav koncept nije dobar feng šui.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.