Kakav feng šui vam je potreban?

Ako mislite da postoji samo jedan način da uradite i unapredite feng šui, sebe i svoj dom, moram vas razuveriti.

Široka je lepeza načina, u zavisnosti od vaših želja, potreba, trenutnih okolnosti…
Tako i postoji dugoročni feng šui, lični, godišnji, analiza poslovnog prostora, konsultacija prilikom kupovine/gradnje, pokretanje lične energije…

Kada i kako da znate koji od ovih analiza su vam potrebne i šta nude. Dugoročni feng šui radi se kada ste u fazi života da želite veću promenu, osećate da vas prostor ne podržava i imate u planu renoviranje ili veće izmene, ili ste pak kupili nekretninu i želite da vas energije podržavaju.

Ovakav feng šui vas podržava 20 i više godina, iziskuje veće promene: nameštaja, izmene prostorija, pregrađivanja, recimo, celokupnog uređenja usklađenih sa stanarima i proračunima letećih zvezda date nekretnine. Upravo zato je bitno da su svi ukućani saglasni da se potrebne korekcije i uređenje ispoštuju. Lični feng šui zapravo usklađuje jednu osobu sa nekretninom, posebno kada ostali ukućani nisu saglasni da se rade veće promene. Ovaj feng šui će podržati osobu i povezati je sa nekretninom, uz ovu konsultaciju može se raditi i dodatna aktivacija neke sporne oblasti života.

Godišnji feng šui je kratkoročni, ne iziskuje da imate urađen ceo projekat već možete manjim korekcijama da uskladite energije godine i pokrenete energiju, radi se sve do maja date godine.
Analiza poslovnog prostora usklađuje energije vlasnika prostora i delatnosti, posebno ako otvarate nešto novo. Konsultacije za kupovinu nekretnine važne su ako želite da u startu nađete nekretninu koja ima povoljne energije za vašu porodicu, jer je tada mnogo lakše uraditi samo uređenje. I naravno, tu je analiza pokretanja lične energije. Ova konsultacija se radi kada vam je neka oblast života blokirana, sporna i treba vam podrška, ovo je isto kratkoročniji feng šui. Sve analize i konsultacije mogu se raditi bez obzira na to gde se nekretnina nalazi.

Stoga ako imate potrebu da nešto menjate, sada znate i koja vrstu usluga bi vam trebala.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.