Gde postaviti novogodišnju jelku?

Birajte drvo u skladu sa veličinom prostorije i neka bude u aktivnom delu stana. Nekada deca žele i svoju jelku u sobi, pa im kupite manju  ili se dogovorite da samo dekorišu svoju sobu, iscrtaju prozore, a glavna jelka neka bude u dnevnom boravku.

Simbolika jelke je drvo, rast, zdravlje, prosperitet, širenje, a boje i ukrasi sreća, radost, obilje, koje želimo da imamo i da nas prati tokom cele godine, dok su lampice energija vatre , vidljivosti , jasnoće, ugleda.

Stavite jelku tako da nikom ne smeta prilikom kretanja kroz prostoriju, najbolje u uglu.

Ako vam je stan mali i drvce će zauzeti mnogo mesta, aktuelne su zidne dekoracije u obliku jelke. Imaćete ukras, a nećete sebi oduzimati prostor.

Jelku nikad ne treba stavljati u blizini ulaznih vrata, jer će sreća izaći napolje. Hodnik isto  nije najsjajnije mesto jer će sreća biti prolazna.

Povoljno je da okačite neki ukras koji će asocirati na vaše želje. Anđeli simbolišu pomoć Neba i drugih ljudi , jabuke – zdravlje, zvezdice –uspeh, jeleni, irvasi – dugovečnost, Deda Mraz – pomoć uticajnih osoba, srce i ljubav.

Profil autora

Maja Paninčić
Maja Paninčić
Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Hvala što ste pročitali ovaj članak!
Podržite rad ovog autora, zapratite ga na društvenim mrežama. Članak možete podeliti sa svojim prijateljima, što će dodatno motivisati autora da sa Vama podeli još korisnih saveta. 

 

Maja Paninčić

Maja Paninčić Ferenci, sertifikovani feng shui praktičar i kristaloterapeut

Za više informacija posetite stranicu autora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.